

Specjalność restauracji - kurczak w panierce serwowany w zestawach z frytkami, w kubełkach XXL lub tortilli.
Marka ta specjalizuje się w przygotowaniu kurczaka w panierce według własnego przepisu.
Wsparcie dla Franczyzobiorcy:
* Pomoc oraz pełne wsparcie podczas otwierania lokalu, jak i podczas prowadzenia działalności
* Darmowe szkolenia personelu prowadzone przez wykwalifikowaną kadrę z długoletnim doświadczeniem praktycznym
* Własna hurtownia, dzięki czemu każdy Franczyzobiorca otrzymuje starannie wyselekcjonowane, wysokiej jakości produkty w bardzo korzystnych cenach
Koszt inwestycji:
* min. 30 tys. zł - całkowity koszt inwestycji w lokal o pow. 40-50 m2. Koszt ten zawiera m.in. projekt technologiczny, remont i aranżację wnętrza lokalu, niezbędne wyposażenie kuchni
* opłata franczyzowa - 800 zł netto miesięcznie
Wymagania względem Franczyzobiorcy:
* lokal minimum 40 m2 - najlepsze powierzchnie do prowadzenia restauracji to 70-80 m2.
Lokalizacje, które najlepiej sprawdzają się przy prowadzeniu restauracji to przede wszystkim galerie handlowe, centra miast, deptaki, duże osiedla mieszkaniowe lub ośrodki turystyczne